Werken met PrimeFact via uw internetbrowser

Vorig jaar hebben we onze software onder de motorkap grondig gemoderniseerd. Hierdoor zijn we nu in staat om geheel nieuwe functionaliteiten te bouwen die eerder niet mogelijk waren. Het bouwen van een webclient als vervanging voor onze ‘normale’ windowsapplicatie was één van die punten die al lang op ons lijstje stond.

Met een webclient hoeft u PrimeFact niet meer te installeren op uw desktop. U hoeft alleen maar uw internetbrowser te openen en PrimeFact op te roepen via uw browser.

Onze nieuwe webclient biedt een aantal interessante voordelen:

  • U werkt platform onafhankelijk. Of u nu werkt met Windows, Mac of Linux: U kunt altijd met PrimeFact werken. Een moderne browser is alles wat u nodig hebt.
  • Werken op afstand met PrimeFact wordt gemakkelijker. Wanneer u een internetverbinding en browser tot uw beschikking hebt, kunt u aan de slag.
  • Nieuw mogelijkheden om PrimeFact uit te rollen. Omdat de webclient alleen een internetverbinding naar de server nodig heeft kunt u partners en klanten gemakkelijk PrimeFact laten gebruiken: Uiteraard binnen de kaders die u zelf stelt.
  • We zijn in staat PrimeFact aan te bieden als een cloudservice. De IT afdeling hoeft zich dan geen zorgen meer te maken voor de verantwoordelijkheid voor beschikbaarheid, schaalbaarheid en toegang.
  • Mogelijkheden om de webclient te stylen naar uw huisstijl: Zo krijgt uw PrimeFact oplossing echt een eigen gezicht!

De ontwikkeling van de webclient is op dit moment in volle gang! We houden u op de hoogte over onze voortgang via dit blog. U kunt natuurlijk ook om meer informatie vragen bij één van onze consultants of ons benaderen via info@primefact.nl.