Foutloze en onderhoudsarme systeemintegratie

Waarschijnlijk heeft u meer dan één IT systeem in uw bedrijf. Als u deze systemen wilt laten samenwerken, verwacht u uiteraard dat deze systemen naadloos met elkaar samenwerken. Wij zijn in staat om PrimeFact5 aan diverse systemen te koppelen. Bij het merendeel van onze klanten werkt PrimeFact5 perfect samen met ERP systemen, AutoCAD systemen en zelfs met Adobe InDesign. Hierdoor hebben we inmiddels vele jaren ervaring met het integreren van PrimeFact in al bestaande IT architecturen. Voor een aantal veelvoorkomende koppelingen hebben we standaard modules:

ConnectSAP koppelt PrimeFact5 door middel van een bidirectionele interface aan SAP R/3. Hierdoor wordt het mogelijk om PrimeFact5 naadloos te laten samenwerken met SAP.

ConnectDynamics verbindt PrimeFact5 aan Microsoft Dynamics op dezelfde manier als ConnectSAP. U bent zo verzekerd van dezelfde informatie in beide systemen.

ConnectAutoCAD koppelt PrimeFact5 aan AutoCAD, ProEngineer of SolidWorks waarmee u het ontwikkelproces nog verder ondersteunt. Ideaal als u zo nu en dan speciale klantwensen moet vervullen of veel met externe partijen samenwerkt.

ConnectIndesign maakt het mogelijk om productgegevens vanuit PrimeFact5 geautomatiseerd in Adobe Indesign te verwerken. Het maken van prijslijsten, in iedere taal en prijsniveau, wordt een druk op de knop.