Verkoop snel en foutloos laten verlopen

PrimeFact5 maakt het verkoopproces snel, foutloos en overzichtelijk door uw verkopers te helpen gemakkelijk een keuze te maken uit het productassortiment. De productconfigurator weet wat er wel en niet mogelijk is daardoor worden fouten voorkomen. Daarbij ziet de klant duidelijk wat er besteld wordt: dit verzekert dat uw klant en verkoper hetzelfde beeld hebben. Ook heeft uw verkoper in PrimeFact5 een een goed overzicht van alle zaken die aandacht nodig hebben: openstaande offertes zijn bijvoorbeeld simpel te vinden.

PrimeConfig is de productconfigurator waarin uw productgegevens worden vastgelegd waarmee uw verkopers snel en foutloos kunnen configureren.
web-scr-primeconfig

PrimeSales B2B maakt orderinvoer, offertebeheer en communicatie in een business-to-business omgeving simpel, snel en foutloos.

PrimeSales B2C maakt de productconfigurator geschikt voor het gebruik in winkels en vergemakkelijkt de communicatie met consumenten.

PrimeSales CRM biedt uw verkopers en accountmanagers alle commerciële ondersteuning die ze nodig hebben bij hun contact met klanten.