Service verlenen wordt makkelijker, sneller en foutloos

Doordat uw offertes en orders foutloos zijn, kunt u een daling in benodigde service verwachten. Mocht er onverhoopt toch service nodig zijn, wordt het vinden van de juiste onderdelen hiervoor zeer gemakkelijk. Alle bestellingen die door uw mensen in PrimeFact5 zijn gemaakt worden namelijk opgeslagen en gearchiveerd. Het productmodel, dat wordt gebruikt in de productconfigurator, is ook zeer geschikt om onderdelen uit een samengesteld product te selecteren. Hiermee kan uw serviceafdeling eenvoudig serviceorders maken of verbruiksdelen nabestellen. Bovendien kan ook nog automatisch productdocumentatie worden gemaakt die monteurs helpt het product te monteren of te repareren.

PrimeConfig is de productconfigurator waarin uw productgegevens worden vastgelegd waarmee uw verkopers snel en foutloos kunnen configureren.

PrimeContent maakt automatisch documenten aan vanuit het productmodel. Hiermee kunt u bijvoorbeeld automatisch inkoop- en productieorders maken.

PrimeEngineer maakt 2D en 3D tekeningen vanuit het productmodel die gebruikt kunnen worden in de productconfigurator en documenten.