PrimeFact is klaar voor toekomstige hardware ontwikkelingen

Het afgelopen jaar hebben we onze PrimeFact software grondig gemoderniseerd. De prestatieverbeteringen van servers en computers zijn steeds vaker gebaseerd op processoren met meerdere kernen. Software maakt over het algemeen niet zomaar gebruik van die extra kernen. Om te profiteren van deze extra kernen moet software worden aangepast en ‘multithreading’ worden gemaakt. PrimeFact was voorheen een single-threading applicatie en kon helaas niet profiteren van de nieuwere processoren met extra kernen. Eind 2013 hebben we met succes de grote stap genomen om onze software onder water volledig te moderniseren en konden we met trots melden dat PrimeFact een multi-threading applicatie is geworden.

In de eerste helft van 2014 hebben we onze huidige klanten op onze nieuwe core overgebracht. Onze klanten zijn dus nu klaar voor toekomstige hardware ontwikkelingen en kunnen zich ervan verzekeren dat hun PrimeFact software mee zal groeien met hun nieuwe hardware.

Nu PrimeFact een multi-threading applicatie is geworden, maakt het de weg vrij naar andere mogelijkheden. Multi-session is één van die mogelijkheden: Dit was een vereiste voor het meest significante ontwikkelproject in 2014: de WebClient.