Werken bij PrimeFact Nederland

Als jij zin hebt ons te helpen bij de uitdagingen die onze klanten ons bieden, staan we altijd open voor een gesprek!

Wij bieden een werkomgeving waarin je uitgedaagd wordt, werkt met interessante klanten en je veel vrijheid hebt voor eigen inbreng.

Wie zijn wij?

Wij ontwikkelen en implementeren productconfiguratie software voor de maakindustrie. Ons eigen softwarepakket stelt klanten in staat om complexe klantspecifieke maatwerk producten snel en gemakkelijk te configureren, verkopen, produceren, leveren en onderhouden.

Wij helpen onze klanten door hun primaire bedrijfsproces efficiënt en effectief te ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten snel en foutloos offertes kunnen opstellen. Hiermee behoudt onze klant momentum in hun verkoopproces en verhogen we de kans dat ze een opdracht winnen. Zodra een klant de opdracht wint, zorgen wij met onze software dat de vervolgprocessen snel en foutloos verlopen.

Dit is een uitdagende klus waarvoor we goede mensen zoeken die meedenken met onze klanten en hen steeds beter van dienst te zijn.

Ons kantoor staat in Ruurlo, maar we zijn uiteraard actief in heel Nederland. Maar ook buiten Nederland zijn we actief met projecten in België, Duitsland en Oostenrijk. We hebben in diverse markten projecten gedaan en zijn met name gespecialiseerd in de meubelindustrie, magazijninrichting en machinebouw.

Als je bij PrimeFact komt te werken dan kun je het volgende verwachten:

  • Een flexibele werkomgeving (bijv. thuiswerken);
  • Een baan waarin je kunt leren en een werkgever die bereid is te investeren in jouw kennis en ervaring;
  • Een afwisselende baan met technische uitdaging en eigen inbreng;
  • Passende arbeidsvoorwaarden.

Huidige vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Een open sollicitatie mag natuurlijk altijd! Je motivatie en CV kun je dan mailen naar info@primefact.nl