Laat uw klanten uw product ervaren met de PrimeWeb WebConfig module

Bij PrimeFact hebben we de overtuiging dat een beeld meer zegt dan duizend woorden: Zeker als uw klant het beeld zelf kan afstemmen op zijn eigen situatie! Met WebConfig module uit PrimeWeb krijgt u een krachtige marketing tool in handen om uw klanten te laten zien wat de mogelijkheden zijn met uw product.

Met de WebConfig module maakt u een simpele, statische webconfigurator die gemakkelijk te integreren is in uw website: In PrimeFact legt u vast welke configuratie u wilt laten zien en welke keuzes uw klanten straks mogen maken op de website. Vervolgens genereert PrimeFact voor u fotorealistische weergaven van de verschillende opties die u hebt aangegeven. Deze weergaven worden vervolgens gebruikt in de webconfigurator. U kunt daarna het uiterlijk van de webconfigurator aanpassen zodat deze beter past bij uw huisstijl. Vervolgens kunt u de webconfigurator inpassen in uw website.

Uw klanten kunnen dan met webconfigurator bekijken welke mogelijkheden er zijn met uw product. Denk bijvoorbeeld aan iemand die een keuken wil kopen en op zoek is naar een mooie combinatie kastkleur, greep en wandkleur.

We hebben een demoproject op deze website staan waarmee u zelf de mogelijkheden kunt proberen. Hieronder kunt dit demoproject direct proberen.

[contact-form-7 id=”1736″ title=”Ik wil deze demo graag direct proberen!”]