Breng uw bedrijf naar het web met de module WebApps

PrimeWeb was al een bestaande module binnen PrimeFact, maar deze is begin 2014 volledig gereviseerd. De nieuwe PF56 Core maakte het namelijk mogelijk om nieuwe functionaliteiten toe te voegen.

Met WebApps kunt u gemakkelijk een applicatie maken en deze via het web ontsluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een webshop waarin uw klanten producten kunnen configureren en bestellen of een webportaal voor uw leveranciers of dealers. Op de achtergrond werkt PrimeWeb WebApp één op één samen met uw PrimeFact oplossing. Dit heeft divere efficiëncy voordelen tot gevolg:

  • De applicatie kan via functies alle infomatie direct uit PrimeFact kan onttreken: U hoeft dus geen overbodige dubbele informatie op te slaan.
  • Direct gebruikmaken van de productconfigurator die in PrimeFact is gebouwd. Ook deze hoeft u dus niet nog een keer te bouwen.
  • Informatie die wordt ingevoerd in de WebApp is direct beschikbaar in uw lokale PrimeFact applicatie. Zo kunt u direct aan de slag met de offerte aanvragen, orders, etc.

Naast alle efficiëncy voordelen laat de WebApp zich geheel aanpassen aan uw huisstijl en is daarom gemakkelijk in te passen in uw huidige website.