Wij kennen de uitdagingen die leven in uw branche

Wij ontwikkelen en implementeren productconfiguratiesoftware voor de maakindustrie in de Benelux. Hoewel er tussen de verschillende productiebedrijven veel overeenkomsten zijn, kent iedere branche zijn eigen uitdagingen. De mogelijkheden die wij de maakindustrie bieden, hebben we beschreven in de onderstaande branchebeschrijvingen:

Meubelindustrie

Een variantrijk productprogramma is essentieel voor succes in de meubelindustrie. Hoewel veel meubelbouwers ware meesters zijn geworden in het omgaan met deze variantenrijkdom, blijkt er vaak nog veel ruimte om de efficiency van de verschillende bedrijfsprocessen te verbeteren. In de branchebeschrijving meubelindustrie leest u hoe wij u kunnen helpen met het behalen van meer efficiency.

Magazijninrichting

Door intensieve concurrentie is nauwkeuring en scherp calculeren van groot belang in de storagebranche. Als de uitgebrachte offerte te duur is, zal het project gewonnen worden door de concurrentie. Als de uitgebrachte offerte goedkoop is, wordt het project misschien wel gewonnen, maar bestaat de kans dat er verlies wordt gemaakt. In de branchebeschrijving magazijninrichting leest u hoe wij u kunnen helpen met nauwkeurig en snel offreren.

Machinebouw

Veel machinebouwers en producenten van industriële componenten hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in de standaardisatie van hun product. Dit levert vele voordelen op in de ontwikkeling en productie van de onderdelen. Door een productconfigurator in te zetten kunnen die voordelen ook in het verkoop-, werkvoorbereiding- en serviceproces worden ingezet. In de branchebeschrijving machinebouw leest u hoe wij u kunnen helpen met benutten van de voordelen van standaardisatie van uw producten.